iPhone apps

Alphapath kan påta seg utviklingsoppdrag eller konsulentoppdrag på utvikling av apps til iPhone/iPod/iPad.

Utvikling av apps for iPhone/iPod/iPad foregår med programmeringsspråket Objective-C og utviklingsmiljøet Xcode fra Apple.

Drømmetegn - iPhone app

DrømmeTegn er et norsk oppslagsverk på iPhone for tyding av drømmesymboler.

Har du noengang lurt på hva drømmene dine betyr? Drømmesymbolene dukker opp i mange drømmer om natten, i dagdrømmer og i fantasien. De kommer fra dypet i deg selv. Drømmene snakker symbolspråket, det eldste internasjonale språk av alle.

Oppslagsverket inneholder nesten 3000 symboler og kan brukes frittstående uten internettforbindelse.

Hvordan tyde drømmer? Drømmene er en kilde til visdom. Tolker du drømmer kan du finne svaret på spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling.

Ifølge både Carl Jung og Sigmund Freud, de store drømmeforskerne, er det mange universelle symboler som ligger i det kollektivt ubevisste. Disse symbolene kommer ofte frem i drømmer og symboliserer det samme for alle mennesker over hele jorden. En drøm kan derfor prøve å fortelle deg noe fornuftig via symbolikk. Det er her drømmetydningen kommer inn.

Det er mange kjente personer opp gjennom tiden som skal ha brukt drømmetydning. Disse er blant annet: Platon, Göthe, Shakespeare, Cæsar, Napoleon, Frans av Assisi, Marie Antoinette og Niels Bohr.

Beskrivelse:

  • Nesten 3000 drømmesymboler
  • Alfabetisk liste
  • Hurtigsøk på ord mens du taster
  • Bokmerker - lag bokmerke over aktuelle symboler
  • Historikk - automatisk generering av liste over siste oppslag
  • Alltid tilgjengelig, trenger ikke internettforbindelse 

Du kan lese mer om drømmetyding her.

Last ned DrømmeTegn her.